Onze klanten

Onze particuliere klanten

Al meer dan 30 jaar vertrouwen onze particuliere klanten op ons eerlijk advies en onze kwaliteit. Zij vinden ons vooral sterk in service: als hun CV-Ketel kapot is en in de kou zitten (of zonder warm water), weten zij dat we dezelfde dag nog op de stoep staan. Dat geldt ook voor storingen aan andere installaties: als er nood is, komen we direct.

Onze klanten waarderen ook dat ze niet verplicht zijn om een onderhoudscontract met ons af te sluiten. Zij hebben zelf de keuze: alleen betalen als ze ons nodig hebben, of jaarlijks betalen zonder bijkomende kosten bij reparaties.

Onze zakelijke klanten

Ook bedrijven bellen ons voor al hun installaties. Zij weten dat we direct komen als er een storing of defect is. Zij weten dat we het probleem snel en efficiënt verhelpen.

Wij kunnen grote CV-ketels van meer dan 100kw inspecteren en laten keuren. Daarnaast hebben we ook STEK-monteurs in huis. Wij kunnen daardoor aan airco’s werken van meer dan 3 kilo inhoud.

Wordt u ook onze klant?

Heeft u een (CV-)installatie die moet worden gerepareerd, onderhouden of vervangen? Of heeft u een nieuwbouwcomplex waar een compleet nieuwe installatie in moet?

Vraag ons advies. Laat ons een offerte maken. Zodat u ons kunt vergelijken met andere aanbieders. En maak dan zelf de keuze.